Follow Me......

Isnin, 23 September 2013

Jangan Ada Alasan Lagi

Tak perlu pergi Gympun boleh kurus u all... Jomler kita mencubanya bersama-sama...

Special circuit workout untuk u ladies yang mungkin sukar utk ke gym or lebih selesa bersenam di rumah. Buat each senaman selama 60saat. Rehat 15 saat. Ulang untuk 4 round. Total duration dalam 20minit sahaja Dari FACEBOOK Kevin Zahri

Sonangjer.. tapi nak buattu azab gak... 

♥ Aku WAJIB KURUS...♥

9 ulasan:

Irfa berkata...

hai cho zila..
buat jugak kadang2 time rajin.hihi

mysha berkata...

Nak bertapa jap kasik mood exercise datang hehehehe...

Ema Johari berkata...

heheh...mmg betul nak buat tu yg macam azab.

Mama Adam berkata...

Alamak... saya juga wajib kurus. Cuma M tu besar sgt - MALAS

Amanina Mads berkata...

singgah sini balas jejak :)
buat kt rumah pon boleh kan.. hehe

Fina Sophie berkata...

jom kak. nak kurus gak. huhuhhu.

followed u. blh follow balik dekat sini http://www.sophiesm.com :)

faisalapardi.com berkata...

bukan senang nak buat benda ni...kdng2 buat sat je..haha

mamawana berkata...

Bukan ajer nak kuruih nak sihat jugak itu yg semestinya... Jom aerobic ...

Mak Wardah berkata...

Jom....kita buat sama2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...