Follow Me......

Isnin, 21 Mac 2011

Hari ke-9 ~ 22/3/2011

Harini aku tidak boleh makan nasi ingattu, cuba untuk keluarkan peluh walaupun seketika untuk memastikan impian menjadi kenyataan..

Sarapan : kue koci (2) dan roti bun kaya comei (1)

Pukul 10.30 pagi : kopi "O" Sin Sing"

Tengahari : roti bun (2) - satu yang der rendang satu lagi der tuna.. beli kat jusco IOI Mall
dan jugak sup ayam...

Pst ::::::: wajib kena gi JOGGING petangni...... tengok gambar bawah.......

A.L.A.H.A.I............ sedarkan so exercise...... nak cantik dan sihatkan......

Jawapannyer : AKU TIDAK JOGGINGPUN.... alasan hujan.... tapi takkan hujanpun nak joggingkan ... nanti dapat penyakit lain lak... tapi tuler patutnyer lepaih maghribtu giler jalan-jalan sikit kat padang depantu... tapi idak dibuat... kantoi..

Petang/Malam (6.30 petang) : roti 2 cicah sup cendawan.. supnya atikah yang hirup. Lagi sup ayam, kuih lapis 1 setengah, lagi per yerk...kuih bakar 1.... coklat dalam peti ais 2... boleh tahan ngunyahnyer.. tu yang aku failed.. suka ngunyah....

so untuk hari ini :
NASI : YES hari yang ke 2
AIS : YES hari yang ke 2
EXERCISE : NO (belum lagi this week)...

♥ Aku WAJIB KURUS...♥

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...