Follow Me......

Selasa, 4 Februari 2014

Entri pertama 2014

Blog aku yang satuni dah tak bergerak... gitu juga dengan rancangan nak kurus aku langsung tak bergerak. Aku masih gemuk atau bertambah gemuk dan berat. Masyaallah susah sangat aku nak kurangkan berat badan ini. Usaha yang dilakukan ternyata sekerat jalan, cepat putus harapan.

Faktor umur juga menjadikan proses bertambah merumitkan keadaan.. Kalau muda dulu senangjer nak kurangkan berat badan, kurangkan makan sikit dan berjogging ala kadar dah nampak perubahan. Sekarangni berhari-hari melakukan cara hidup yang sangat sihat tapi jarum penimbangtu hanya bergerak 1 kg. Semangat melayang.. Ah! alasan larilah jauh-jauh....
Ehm sedapnyer... moga dapat menyesuaikan diri... 

 2014 Aku WAJIB KURUS...

10 ulasan:

Irfa berkata...

cho zila...
me too, blog kurus tu x bergerak pun
nak apdet pun malu
huhu

Cho Zila berkata...

memang pun malu nak update tapi tuler rasa cam nak kena update gak...bagi semangat sikit...

Azlan Strider berkata...

selamat berdiet..hahaha..normally mula2 jer yang susah...once dah selalu buat nanti benda tu akan jadi senang..hehehe

Regards,
-Strider-

Sue Bee berkata...

selamat berdiet..chaiiyookkk!!!..CZ boleehh!!..

BUNDA a.k.a KN berkata...

selamat berdiet...

nn lylyn berkata...

sy pn dah naik 5 kilo dah.. dalam proses gak.. tp suami asik ajak makan mlm2 waaaaa..

nor azman berkata...

xlapar ke

Syazana Zainn berkata...

kite lg la kak
selera mkn makin naik
sbb keje kite asik bg tekanan je
tu yg asik nk mentekedarah uhuhu

Pa'i zah berkata...

Kak zila..nak mkn kfc byk mane pon tak pe..try ler..janji jgn ambil kabohidrat. .

Jari Manis berkata...

chaiyok akak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...