Follow Me......

Khamis, 2 Mei 2013

Perut Buncit jangan risau...

Masalah perut buncit memang membuatkan kita risaukan.. Kita!!! sebenarnya akuler... manakan tidak ke'buncit'annyer kadang-kadang kelihatan seperti ibu yang mengandung.. alahai!!! terbaca petuani terus copy di sini manakan tahu nanti boleh dicuba. Kempis perutku... 
 
Malas nak cerita panjang...
Gambar menceritakan segalanya
 
Untuk bakar lemak perut yang sudah sedia buncit

Ambil kapur sirih + air limau nipis = sapukan pada perut dan balutkan dengan bengkung . Untuk membakar lemak di perut . Buat selalu . Insya Allah perut akan kempis .

Ambil asam jawa + segelas air . Embunkan semalaman . Masukkan sesudu madu untuk rasa yang lebih sedap . Boleh di minum pada sebelah pagi dan juga malam . Buat selalu . Insya - Allah perut akan kempis

Minum air limau + madu sebelum masuk tidur setiap malam .

Bersenam kardio selama 30 minit setiap hari secara konsisten dan kemudian disambung dengan senaman angkatan beban selama 15 minit . Kalau korang komitmen dengan ini , insya Allah selepas sebulan , six pack lah jadinya
 
ALAMAK ::::: Lupaler aku amek dari mana, tapi nak bagi tahu petuani bukan datang dari aku sendiri. Tapi yang kapur sirihtu aku dah tahu dari tahun 90-an lagi tapi tak pernahpun buat...
 
Aku WAJIB KURUS...

7 ulasan:

MaYa MustWany berkata...

adesss sama la..mas sekarang selera makin kuat..perut makin maju kehadapan lak rasanya...kene diet..tapi de je cancel..hihi

BUNDA a.k.a KN berkata...

salam ukhuwah salam kenal...

Irfa berkata...

SY ADA JUGAK BLOG NAK SLIM NI TP MALU NAK SHARE NGAN ORG..BACAAN SENDRII JE
HAHAHA

syiela berkata...

saya pun dah makin ke depan ni hehhehehe

Chik Att berkata...

CA ada baca gak petua ni ..... mujarab tak...

are_lin@yu berkata...

bab ni mmg kna jga btl2 kn..kna dsiplin tdak xmnjd.huhu

p/s:aha kan 280 tu msa promosi utk seorang.dn skli blk ssuai utk3-4 org

LaLa mhdnor berkata...

selamat menguruskan badan hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...