Follow Me......

Khamis, 14 Februari 2013

Diari Slim 14022013

Diari semalam 14.02.2013 ... Mulai hari ini aku akan tulis diari slim online Cho Zila demi kesedaran diri sendiri. Bangunlah dari mimpi yang sangat panjang. Bangunlah untuk kesihatan diri sendiri. Aku mampu melakukannya..

Bangun Pagi : 6.00 pagi




SARAPAN : Minum Herbalife setelah sekian lamanya...

10.00 pagi : makan lepat pisang..

TENGAHARI : Burger, air bikarbonat dan fries...  ******(APA CER!!!!!... memang hancusni)

PETANG (4.00 petang) : Milo satu mug...

MALAM (7.00 malam) : laksa semangkuk, ayam bakar seketul dan karipap 2 ketul...

Laksa makanan kegemaranku dulu kini dan mungkin selamanya...
Ini laksa pasar tani kinrara... 

TIDUR : 11.00 malam
Berat aku di pagi hari 14hb Februari 2013
 
Permulaan yang agak baik walaupun ada kekurangan sana sinikan... mesti diperbaiki lagi... Semoga hari ini aku akan lebih tabah untuk menahan diri dari nafsu yang tidak baik... selamat berjaya wahai diri sendiri...



Aku WAJIB KURUS. ..

21 ulasan:

Puan Mimi berkata...

Cayalah kak. Insyallah kalau semangat kuat pasti boleh turun. Chaiyok chaiyok

BUNDA a.k.a KN berkata...

assalam dari bunda...kalau ada daya usaha dan azam pasti berjaya..

NinaAz berkata...

wahhhh... cayokkkk!!!! saya pun tgh berdiet + bersenam

syafiqakarim berkata...

chaiyokkkk

ayut berkata...

teruskan lg usaha itu! ^^

Nasuha berkata...

Jom! Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

lelamaisara berkata...

sedapnye lakse tu..semoga berjaya kak...berat akak dah dua kali saya..saya amik cikit la berat tu..sya kurus kering no la..heeeee

nini berkata...

gud luck...=D

seribupilihan berkata...

bagus lah.amalkan lg gaya hidup sihat..tingkatkan lg supaya nampak kesannya..:-)

are_lin@yu berkata...

usaha lg jom kita diet..hihi

are_lin@yu berkata...

ayu singgah ;)

lelamaisara berkata...

diet lagi ke kak..heheh

Irfa berkata...

emm saya pun ada buat satu blog konon memcatat perjalanan menuju size xxl kepada m..tp entahlah tercapai ke tdak.huhu

Cinta Misteri berkata...

yaaaa!!! chaiyokkk! jgn percaya pada baju ajaib yg boleh menguruskan. usaha kena lebih. tuuuu....berger mmg APECERRRR!

kena inform skali, aim kamu. means dlm masa 2 minggu kena ada berat _________

QA's ~ mamapapa berkata...

K'zila..boleh x emailkn pd sy email add akak..sy nk forward satu resipi diet shared by my sis:) emailkn ke...miesz82@yahoo.com

lelamaisara berkata...

masih diet lagi yek..hehehhe

norzila berkata...

hehehe diet tetap perlu makan..chaiyok chaiok....yakin boleh

Condoriano berkata...

Alahai tengahari tu slack sikit x)

MaYa MustWany berkata...

adoyai kak,makan kene tahan kak kalau nak target..hihihi..insyaAllah akak leh nya..jgn ptus asa k.

nik ros berkata...

sedapnya tgk laksa tu.dah lama tak makan

Su Hashim berkata...

come on kak zila, kak Aty dah 80kg (syyy jgn bgtau dia ocu bgtau eyhhhh)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...