Follow Me......

Selasa, 7 Ogos 2012

Separuh dah bulan Ramadan

Rupanya dah masuk hari ke lapan belas kita berpuasakan.. seronoknya puasa ialah badan ini terasa ringan sedikit. Memang seronoklah tapi risau sesangat kalau hari raya nanti mesti makan banyak punya... Cerita pasal Herbalife tu sebenarnya aku tidak komited langsung entahler sehari dua jer lepastu idakler.. Memang tak bolehlah sebab makanan dah banyak atas meja kalau tak habis macam membazirkan. Yang penting makan tak banyak sangatlah... Moga lepas hari rayani mental aku masih kuat lagi...
Gambar tiada kaitan, nak ambik gambar anak jer ....

  ♥ Aku WAJIB KURUS...♥

2 ulasan:

diLot berkata...

dah beli herbalife tapi tak strict control makan?? rugi lah nye pun..

Cik mama berkata...

Wahhh impian kita sam laa, mau kurus..mau kurus..! semoga berjaya yerr.. cik mama follow sini.. rajinlaa mai blog cik mama ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...