KELEBIHAN GUARANA POWDER PLUS

Apakah Guarana? Pencarian di google menemukan aku yang guarana ini rupanya berasal dari Lembah Amazon dan banyak terdapat di negara Amerika Selatan. Sejenis tumbahan memanjat yang berdaun besar dan buahnya berwarna merah bila masak. Fakta penting yang buahnya sebesar biji kopi dan boleh diproses menjadi minuman tetapi kadar kafeinnya lebih tinggi iaitu dari 2 hingga 4.5 peratus berbanding 1 hingga 2 peratus dalam biji kopi.

GET RECHARGE @  Cerdaskan diri adalah fungsi utama Guarana Powder Plus. Minuman ini sangat membantu aku kekal cerdas walaupun pada hari yang sangat sibuk. Untuk peminat kopi seperti aku, tidak lagi aku merindui kafein dari kopi lagi. Cukuplah hanya segelas bancuhan Guarana Powder Plus setiap hari. Sangat sesuai untuk yang aktif bersukan tapi untuk yang kurang aktifpun masih boleh minum. 


Maklumat dari laman web herbalife Malaysia HERBALIFE MALAYSIA.

Gambaran KeseluruhanMencerdaskan semula diri anda dengan sebatian teh guarana, oren pekoe dan teh hijau. Minuman lazat yang mencerdaskan anda!

Manfaat Utama
 • Kaya dengan antioksidan untuk mengurangkan tekanan oksidatif.
 • Memberi anda rangsangan lembut untuk mencerdaskan diri anda.
 • Mencerdaskan diri anda dan membantu anda kekal aktif setiap hari.
 • Boleh disebatikan segera dengan air.

 • Diperakui Halal oleh Majlis Makanan dan Nutrisi Islam Amerika (IFANCA). 

  Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosa, merawat, mengubati atau mencegah mana-mana penyakit.Ini adalah iklan produk tradisional.

  GET RECHARGED 
  Jika berminat untuk mendapatkan Guarana Powder Plus hubungi 
  Zila 0192104240
  email : kurusfit21@gmail.com

  Comments

  Popular Posts