Follow Me......

Rabu, 25 Mei 2011

26th May.... Ok...

Oklah harini sibuk sikit update mana patutjerlerkan..

SARAPAN :- satu kuih lepat ubi, sedikit nescafe

Pergi ke Chulan Tower untuk ehem.. ehem... ehem...

LUNCH (10am to 12:00pm) : satu lepat ubi lagi dan 6 ketul buah melaka.
lepastu gi kedai mamak kat puncak makan tosei .. mintak 2 makan ngan atikah dan azalia.

Lepastu gi ofis banyak lak keje langsung tension.. entahler apa nak dikata...

Sebelum solat maghrib : pisang

DINNER (8:00pm) : okler just minum hi goat ngan roti beli kat uncle yang naik motortu.. aku suka roti tu sebab der kaya ngan mentega namanya roti mentega kaya... 1 1/2 sahaja...
niler roti manis yang ada kaya dan mentegatu... cari dianyer fakta nutritionnyer punyaler kecik tak nampak apa2 try guna cermin mata mertua aku still tak nampak... teruk tuller.... roti ni nampak cam durian lak...

Pastikan minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Air putih elok untuk kesihatan....

♥ Aku WAJIB KURUS...♥

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...